Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichtgewonde bij botsing Boslaan Axel

Toegevoegd: 24-08-2023, 13.13 uur
Eén persoon raakte lichtgewond bij het ongeval.
Eén persoon raakte lichtgewond bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Bij een ongeval op de Boslaan in Axel is donderdagmorgen een persoon lichtgewond geraakt. Bij het ongeval was een buurtbus betrokken.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.50 ter hoogte van een uitrit van een wooncomplex. Door onbekende oorzaak kwamen een buurtbus en een kleine personenauto met elkaar in botsing. De politie, handhaving van gemeente Terneuzen en de ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben één betrokkene onderzocht. Deze is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft in de berging voorzien.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (25-8-2023 om 11:37)
@p zal nog iets doorgeschoven zijn hé. Lijkt of de personenauto de weg opreed en de bus niet gezien had. dus die in de flank geraakt.
Joey (25-8-2023 om 10:52)
@p, zo raar vind ik het niet.. blauwe auto is waarschijnlijk vanaf t parkeervak rechts achteruit de weg op gereden en op dat moment kwam de bus eraan die tegen de zijkant van de auto gereden is waardoor de auto een kwartslag gedraaid is
p (24-8-2023 om 17:10)
Raar ongeluk toch?? Bus zit aan voorkant in elkaar en auto's staan naast elkaar!!
Cookie-instellingen beheren