Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 115 km

Hulpdiensten rukken uit voor melding tractor in greppel

Toegevoegd: 25-08-2023, 19.11 uur - Update: 27-08-2023, 09.50 uur
De tractor werd na het voorval weggebracht.
De tractor werd na het voorval weggebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag uitgerukt nadat was gemeld dat tijdens werkzaamheden langs de afrit van de A58 naar de A256 bij Goes een kleine tractor in een greppel was beland.


De tractor, volgens de fabrikant ontworpen voor off-road landschapsonderhoud, was rond 15.10 uur bezig was in de berm naast de snelweg toen een passant de hulpdiensten belde. Onder meer de brandweer werd opgeroepen maar gelukkig bleek de situatie mee te vallen. Volgens de bestuurder van de tractor was er namelijk helemaal niets aan de hand. "Ik was daar aan het maaien aan het talud dus ik rij dan schuin. Een willekeurige automobilist heeft 112 gebeld die dacht dat er een machine in sloot lag, wat dus totaal niet zo was."

Samen met de wegbeheerder zijn de tractoren de snelweg afgegaan. De inzet van de hulpdiensten zorgde niet voor veel verkeershinder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren