Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden in Goes, auto rijdt door

Toegevoegd: 25-08-2023, 19.19 uur - Update: 25-08-2023, 21.26 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobilist is vrijdagochtend doorgereden nadat hij/zij in Goes een fietser had aangereden. Het slachtoffer raakte gewond, zo meldt de politie.


De fietser werd rond 06.50 uur tijdens een inhaalmanoeuvre geraakt door een bestelbusje met aanhanger. De man kwam ten val en een ambulanceteam werd opgeroepen om hem te onderzoeken.

Volgens de politie is de fietser naar het ziekenhuis gebracht. De auto zou niet zijn gestopt en diens identiteit is ook niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (13-9-2023 om 18:44)
Deze chauffeur van de oude model Ford Transit wit bestelbusje met een aanhanger (lucht-compressor) moet zeker gevonden worden, de slachtoffer is flink gewond achtergelaten!! Dit is volgens mij bijna moord!!! Snel deze hufter oppakken
r (27-8-2023 om 11:53)
Sommige mensen zijn ook wel heel erg met doem denken. Wellicht heeft de chauffeur t niet eens gemerkt. Dat het een ontzettende onoplettende persoon was daar zijn we het dan wel over eens. Maar waar komt al die andere onzin vandaan ? Er staat duidelijk de auto zou niet zijn gestopt. Als je meteen zulke ongefundeerd reacties plaats is er iets goed mis met je , ga je schamen.
Anneke (26-8-2023 om 16:11)
Met recht een verkeershufter! Schaam je rot man! (Vermoed dat het geen vrouw was, met een busje met aanhanger)
fietser (26-8-2023 om 09:47)
Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de bestelbus het niet eens gemerkt. Ze passeren je en gaan te snel weer terug naar rechts, vergetende dat de aanhanger dan de fietsers ten val kan brengen. Vooral op smalle wegen is dit een probleem, zeker als er dan ook nog eens een tegenligger aan komt rijden. Dan wordt de fietser al snel vergeten.
Ik (26-8-2023 om 07:23)
Hoe laf kun je zijn. Zoiets voel je hoe dan ook. Ik wens het slachtoffer beterschap.
Haast is duur (25-8-2023 om 22:23)
Zeer laf om iemand zo achter te laten met je roekeloze rijgedrag ..hopelijk ben je gauw gevonden...en dat je thuis mag zitten omdat je rijbewijs is afgepakt. Het beste zou d'r bak in draaien. Dan zal je baas trots op je zijn.
Cookie-instellingen beheren