Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder met rijontzegging rijdt onder invloed

Toegevoegd: 28-08-2023, 01.01 uur
Bestuurder met rijontzegging rijdt onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Politieagenten hebben zondag in Zeeuws-Vlaanderen iemand betrapt die met een rijontzegging deelnam aan het verkeer en bovendien onder invloed bleek te verkeren.


Toen agenten de bestuurder hadden staande gehouden voor een controle, bleek deze op dat moment helemaal niet te mogen rijden. Dit omdat deze een rijontzegging had gekregen, zo meldt de politie op social media. Besloten werd om voor deze overtreding proces-verbaal op te maken.

Bij verdere controle bleek dat de persoon onder invloed had gereden. Hierop werd besloten om een GGD-arts bloed bij de persoon af te laten nemen. Dit omdat op deze wijze achteraf in een laboratorium precies kan worden bepaald welke middelen in welke hoeveelheid zijn gebruikt. De uitslag van de bloedproef zal nog enige tijd op zich laten wachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (28-8-2023 om 10:02)
Voor deze asociale mislukking geldt maar een straf, een tijd opsluiten
Ik (28-8-2023 om 08:47)
Als het om deze persoon gaat die al zo vaak z,n auto afgenomen is met vele bekeuringen,dan snap ik niet dat er harder opgetreden wordt. Moet er dan eerst iemand dood gereden worden. Zulke mensen moeten ze voorgoed opsluiten.
Ad Jonkers (28-8-2023 om 07:15)
Dit gevaar op de weg meteen elimineren; rijbewijs vernietigen en nooit meer een nieuw exemplaar geven. Deze persoon mag zelfs niet meer op een fiets met zijwieltjes aan het verkeer deelnemen. Tijdens een rijontzegging toch deelnemen aan het verkeer en dan ook nog in bezopen toestand. Hopelijk heef hij dat rijbewijs nodig voor zijn werk en komt hij meteen op straat te staan! Met zulke aso's geen enkel medelijden!
Cookie-instellingen beheren