Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder rijdt 82 km/uur te hard in Terneuzen

Toegevoegd: 06-09-2023, 08.37 uur
Bestuurder rijdt 82 km/uur te hard in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft opnieuw snelheidscontroles uitgevoerd in Terneuzen. Gisterenavond werd een bestuurder betrapt op het te hard rijden.


De politie hield ditmaal de controle langs de Churchilllaan in Terneuzen. Volgens de politie waren er klachten binnen gekomen. Er zijn in totaal 60 voertuigen gecontroleerd.

De agenten hebben één voertuig betrapt op te hard rijden. Deze bestuurder reed volgens de politie 82 km/uur te hard. Deze bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henky (6-9-2023 om 12:09)
Mensen niet zo zeuren over te hard rijden ,je moet eens kijken wat het opbrengt het zal de regering en politie een reet roesten als ze hard rijden als dit wel aan de order was dan werd er meer gecontroleerd, en dan moeten we ook niet de begravenis ondernemer niet vergeten en al de anderen die de rommel en slachtoffers moeten opruimen . Je zal altijd wel van deze gekken blijven houden en komen er mee weg
camiel (6-9-2023 om 11:40)
82 km/u te hard dat is toch invordering rijbewijs. Ze hadden ook zijn auto moeten vorderen. Dit is gewone een potentiele moordenaar.
Lindal (6-9-2023 om 11:05)
Wanneer is de katspolderlaan aan de beurt, of moet er eerst eentje verongelukken.
Ineke (6-9-2023 om 10:48)
Een procesverbaal???. Rijbewijs afnemen,auto in de shredder en nooit meet de kans om ook nog maar iets te mogen besturen
Erwin (6-9-2023 om 09:45)
Blijven controleren zeker op motoren die rijden als debieken door de stad die denken op een circuit te zitten . Rijbewijs innemen en motor in de schredder.
Ad Jonkers (6-9-2023 om 09:02)
Een proces-verbaal gekregen? En zijn moordwapen (de auto) werd niet in beslag genomen? 82 kilometer te hard.........
Cookie-instellingen beheren