Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus rijdt rechtdoor over rotonde bij Sluiskil

Toegevoegd: 12-09-2023, 11.27 uur
De bestuurder reed rechtdoor over een rotonde.
De bestuurder reed rechtdoor over een rotonde.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL – Een automobilist is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval bij Sluiskil. Bij het ongeval reed een bestelbus rechtdoor over een rotonde.


Het ongeval gebeurde omstreeks 10.05 uur op de rotonde op de kruising van de Rijksweg Terneuzen-Sas van Gent en de Langeweg. Door onbekende oorzaak reed de bestuurder van een bestelbusje rechtdoor over een rotonde. Hierbij werden meerdere verkeersborden omgereden. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

De bestuurder van het voertuig is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig is door een berger van Quality Assistance Group afgesleept. Provincie en de politie hebben het verkeer langs de ongevalslocatie heen geleid.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (13-9-2023 om 16:16)
Ja ger dat kan, als het allemaal echt zo is dan heet dat overmacht en dan is er inderdaad niets aan te doen. Maar als jij ziek of niet lekker bent en toch besluit achter het stuur te kruipen of je voelt het aankomen en je gaat toch door, valt in slaap of hebt diabetes of epilepsie en dit verzwegen dan is dat iets heel anders dan een “ongeluk”. Dat is gewoon een misdrijf, en dan kun je hoog of laag springen er veranderd niets. Laat het maar fijn aan de artsen, rechters en politie over, ik ben er iniedergeval niet over te spreken; want steeds meer mensen lijken “onwel” te worden waarna het eigenlijk gewoon weer achteraf een domme fout bleek te zijn, en niemand die mijn standpunt gaat veranderen.
ger (13-9-2023 om 12:55)
@timsie; de meeste mensen kunnen " out" gaan , sommige weten dat ze het regematig hebben maar het gros zal het toch bij de 1e keer als onverwacht of onwel geworre ervaren, volgens jouw theorie kan eigenlijk niemand meer een voertuig besturen dus jij dan ook niet.
timsalabim (13-9-2023 om 09:24)
Nou piet dat maak ik zelf wel uit. Weetje, ookal was het een onwelwoording; wat denken jullie nou wat de rechter gaat zeggen straks? "Oh dan is het goed mijnheer, wat vervelend, veel beterschap en sterkte met uw hersenbeschadiging"... Nee, dat wordt juist NOG ZWAARDER aangerekend. Jullie lopen wel de hele tijd te miepen dat er niet geoordeeld mag worden, maar dat doen jullie ook, erger nog; jullie proberen het goed te praten met allerlei excuses; terwijl er geen excusesen zijn. En een defect aan dat busje lijkt mij sterk, VW is niet bepaald een merk wat bekend staat om op hol geslagen busjes en auto's; kan ook bijna niet, ik denk eerder dat een T ford op hol slaat als een nieuwere VW. Domme vergelijking ook
Piet (13-9-2023 om 08:29)
@timsalabim, beter zeg je gewoon niks meer, je maakt het alleen maar erger door jou clowneske opmerkingen nog te verdedigen ook! Hoe triest ben jij maar niet. Clown!
Drica (13-9-2023 om 07:59)
Ik hoop dat de bestuurder niet zwaar gewond is en gauw zal herstellen. Zoals gewoonlijk zijn er altijd mensen die klaarstaan met een reactie over de oorzaak. In deze gaat het meer over de gezondheidstoestand van de bestuurder terwijl dat bedrijfsbusje geen T Ford is dus die kan door electronica defect ook zn eigen gang zijn gegaan, Laten we mekaar niet voor de gek houden! Met de hoge temperaturen van de afgelopen periode, raakte alles en iedereen bv van slag de mens alsook de mechaniek. 1 voordeel van dit/zo een ongeval maakt in ieder geval de mens alerter bij de nadering van rotondes. Als ik naar de foto's kijk dan ben ik blij dat er tenminste 1 maatje/collega in de buurt was voor geestelijke steun. Beterschap!
Arthur (13-9-2023 om 06:41)
Hou toch op met die onzin over onwel worden die smoes wordt te pas en te onpas gebruikt. Laatst heb ik mijn banden verrot gereden (30 juli), oorzaak ik keek naar mijn TELEFOON. Maar ik ben een man en hou niet van leugens en geef eerlijk toe.
Cookie-instellingen beheren