Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Burgemeester Tholen sluit perceel Sint-Maartensdijk na drugsvondst

Toegevoegd: 05-10-2023, 18.31 uur
Burgemeester Tholen sluit perceel Sint-Maartensdijk na drugsvondst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT-MAARTENSDIJK - Op 26 april heeft de politie een grote handelshoeveelheid hennepgruis, hasj, amfetamine en hennepkruimels aangetroffen op het perceel Wilhelminastraat  te Sint-Maartensdijk. Het terrein met alle gebouwen is gesloten.


Tijdens de inval aan de Wilhelminastraat te Sint-Maartensdijk op 26 april  is er 364 gram hennepgruis in de woning aangetroffen. In het schuurtje behorende bij de woning werd 20 gram hasj, 44,88 gram amfetamine en drie grote zakken hennepkruimels aangetroffen. De burgemeester van Tholen heeft besloten de woning, het bijbehorende erf en de daarop aanwezige opstallen, met ingang van 11 oktober 2023 15:00 uur voor de duur van drie maanden te sluiten.

Het Damoclesbeleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel- en productie. Op basis van dit beleid is de burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand handel in drugs plaatsvond of voorbereidingen daartoe zijn aangetroffen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren