Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hondenpoepsmeerder gezocht in Zaamslag

Toegevoegd: 14-10-2023, 11.39 uur
Het bankje wordt geregeld besmeurd met hondenpoep.
Het bankje wordt geregeld besmeurd met hondenpoep.
© Foto: Wijkagenten Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

ZAAMSLAG – De politie is op zoek naar de perso(o)n(en) die de laatste tijd poep hondenpoep smeren op een bankje in Zaamslag.


Enige tijd geleden werd dit bankje ter ere van burendag aan de Molenstraat in Zaamslag neergezet. Het bankje staat in de buurt van een hondenspeelweide. In korte tijd is het bankje al meerdere keren besmeurd met hondenpoep. De politie vindt dit vies en vindt dat dit ook alle fatsoensnormen te buiten gaat.

De wijkagenten van Terneuzen zijn op zoek naar buurtbewoners die weten wie dit gedaan heeft. Ook zijn tips welkom over hoe dit probleem op te lossen. De wijkagenten kunnen via sociale media benaderd worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (14-10-2023 om 19:07)
Begrijpelijke reactie mochten diegene zijn klachten niet gehoord worden (ook ik praat dit verder niet goed). Klaag zelf al jaren lang bij de gemeente Middelburg over hondenpoep tussen de speeltoestellen voor de deur... (Klachten worden niet gehoord, er wordt niet gehandhaafd, en hondenbezitters hebben er schijt aan) Moedeloos word je ervan. Werd zelfs geopperd door de gemeente om zelf de schuldigen in kaart te brengen?! Alsof ik daar tijd voor heb, omgekeerde wereld....
Koos P. (14-10-2023 om 19:01)
Misschien is het juist wel iemand met een hond. Die de stront dan opraapt en uitsmeert aan het bankje. Met zo'n handig poepzakje krijg je ook geen vieze handen.
optimist (14-10-2023 om 18:56)
@Sint Bernhard, beetje raar dat iemand met een huisdier egocentrisch zou zijn. Je hebt zelf verschillende honden gehad, hoe egocentrisch ben je zelf dan? En of je nu een leuk/betrouwbaar/vriendelijk hondje hebt, of een lelijke/onbetrouwbare/ vervelende rothond....ze produceren allemaal hetzelfde, en moet van beide opgeruimd worden.
Rick (14-10-2023 om 17:45)
Vacature: Hondenpoepsmeerder gezocht.... Wat betaalt het? ;-)
Mario (14-10-2023 om 17:26)
Vast iemand die gefrustreerd is door alle hondenpoep op de speelweide. De oplossing voor dit probleem is simpel; hondenuitlaters neem een poepzakje mee en ruim je shit gelijk op, dan heeft de smeerde geen munitie meer
Roos (14-10-2023 om 17:25)
Jullie hebben gelijk.....dit is niet uit te drukken,hoe vreselijk smerig dit is!!! Maarrrruuuhhh......waarom ligt daar h.poep??? Waarom heeft dat hondebaasje de poep niet opgeruimd???? Ruim de rommel op,dan kan dit niet meer gebeuren!! Enne.....NEE.....ik keur of praat dit niet goed...verre van zelfs!!!!
Cookie-instellingen beheren