Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen vangrail N62, vrouw gewond

Toegevoegd: 30-10-2023, 21.32 uur
Een vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
Een vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is maandagavond een personenauto tegen de vangrail gereden. Bij het ongeluk raakte een vrouw gewond.


De auto kreeg rond 19.35 uur een klapband. Hierdoor raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Een botsing met de vangrail kon niet meer voorkomen worden. De auto werd niet op de N62 aan de kant gezet maar via de afslag naar de Molenstraat gereden. Hier ontfermden de hulpdiensten zich over de vrouw.

Het slachtoffer is voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De personenauto liep aan de passagierszijde schade op. Onder meer een zijruit sneuvelde door de klap. Het voertuig is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. De wegbeheerder heeft een nader onderzoek ingesteld om na te gaan in hoeverre de vangrail beschadigd is geraakt.

Rond 20.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren