Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

A58 bij Goes weer open na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 03-11-2023, 15.51 uur - Update: 03-11-2023, 18.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De A58 bij Goes is weer open nadat eerder vandaag een ernstig ongeluk plaatsvond tussen een vrachtwagen en een taxibusje. De politie deed ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval maar inmiddels is de weg weer vrij.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.25 uur tussen de invoegstrook vanaf de Deltaweg (A256) en de afrit naar Goes-Zuid. Door nog onbekende oorzaak reed het taxibusje achterop de vrachtwagen. Vier personen raakte gewond, zo meldt de politie. De brandweer heeft de slachtoffers uit hun benarde situatie bevrijd. Meerdere personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter werd ter hoogte van de Oosterschelde teruggestuurd naar de basis.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Vanwege dit politie-onderzoek werd de A58 vanaf knooppunt De Poel afgesloten voor het verkeer. Er werd een omleiding ingesteld. De provincie Zeeland liet eerder weten dat de snelweg tot zeker 19.00 uur afgesloten zou blijven maar de bergingswerkzaamheden konden eerder worden afgerond en inmiddels is de weg dus weer helemaal vrij.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (3-11-2023 om 18:08)
Je was erbij zo te lezen... Goeie conclusie wel!! Top gedaan. Wellicht is het beter om je commentaar voor je te houden en geen conclusies te trekken.
Ton (3-11-2023 om 15:59)
Gezien de positie van de vrachtwagen heeft deze Oostblokker zijn wagen er wellicht zo tussen gegooid zonder in zijn spiegels te kijken
Cookie-instellingen beheren