Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Pinpassen gestolen uit scholen, politie zoekt dader

Toegevoegd: 12-12-2023, 20.47 uur
De man stal op 17 april in Hoek en Terneuzen pinpassen uit een school.
De man stal op 17 april in Hoek en Terneuzen pinpassen uit een school.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

HOEK/TERNEUZEN –  De politie is op zoek naar een insluiper die afgelopen april toesloeg scholen in Hoek en Terneuzen. Er werden pinpassen gestolen.


Op maandag 17 april omstreeks 17.15 uur werd er door twee leerkrachten een onbekende man aangetroffen in een basisschool in Hoek. De man had een smoes en verliet later in het bijzijn van de twee leerkrachten de school en reed weg in een opvallend klein zwart autootje met een goudkleurig spatbord aan de linker voorzijde. Later bleek er een bankpas uit de bureaulade was weggenomen. Met deze bankpas werd korte tijd later frauduleus gepind bij een pinautomaat aan de Langestraat in Hoek. Later deed het hetzelfde bij een school in Terneuzen.

De politie is op zoek naar deze man en roept eventuele getuigen op om zich te melden bij de politie. Mocht iemand deze man kennen, dan kan er ook contact op worden genomen met de politie. Met tips over deze verdachte kan er contact worden gelegd met de politie via een contactformulier op de site: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/december/08-insluipingen---narcissenlaan---hoek.html


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-12-2023 om 18:28)
Lekker laat
mar (13-12-2023 om 12:45)
Idd, waarom nu weer pas!? Scholen moet men niet zomaar binnen lopen en de leerkrachten hadden hem beter overgedragen aan de politie. Wat voor smoes dan ook en dan krijgt ie in Terneuzen nog eens een zelfde kans.
r (13-12-2023 om 11:52)
Tijd om scholen van een deurslot / elektrische deur te voorzien zodat niet iedereen daar zo binnen kan wandelen.
Ad Jonkers (13-12-2023 om 08:08)
Feiten zijn gepleegd in april en nu -8 maanden later- worden er getuigen gezocht?
vanpuffelen (12-12-2023 om 21:24)
Hoe komt de mam dan aan de pin code ??
Cookie-instellingen beheren