Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tholenaar opgepakt na bemoeienis met arrestatie

Toegevoegd: 15-12-2023, 11.00 uur
Tholenaar opgepakt na bemoeienis met arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ROOSENDAAL - Een man uit Sint-Maartensdijk (gemeente Tholen) is donderdagavond in Roosendaal aangehouden nadat hij zich daar had bemoeid met de aanhouding van een familielid.


Nederlandse en Belgische agenten controleerden rond 21.30 uur samen bij De Stok in Roosendaal een Duitse huurauto. "Het huurcontract bleek niet te kloppen en daarom werd de auto in beslag genomen. In de auto zaten een 20-jarige Bergenaar en een vrouw. De man zette het tijdens de controle ineens op een lopen, waarbij hij de snelweg overstak. Uiteindelijk werd hij in de bosjes vlakbij zwembad De Stok aangehouden voor beletten en belemmeren", zo vertelt de politie.

Een familielid van de Bergenaar, een 28-jarige man uit Sint Maartensdijk, kwam ook ter plaatse en begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien. Ook beledigde hij agenten. Daarop werd ook hij aangehouden. Daarop begon ook de bestuurster van de auto, eveneens een familielid van de twee verdachten, zich met de arrestaties te bemoeien. Daarbij ging ze de agenten te lijf. Ze werd om die reden op afstand gehouden met behulp van de wapenstok. De vrouw is niet aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (15-12-2023 om 14:06)
dat 3tal gescheiden vastzetten tot een weekje na nieuwjaar.
Ad Jonkers (15-12-2023 om 12:08)
Opgepakt wegen een te kort lontje of beter gezegd helemaal geen lontje...... @Drica; 100% met deze zienswijze eens!
Drica (15-12-2023 om 11:21)
Familie geef toe dat je voor zweetvoeten niet wordt aangehouden. Er zat gewoon poep aan de knikker!
Cookie-instellingen beheren