Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Schoorsteenbrand Leeghwaterstraat Hulst

Toegevoegd: 18-12-2023, 13.56 uur
Door: Eugène Harthoorn & Roland de Jong

HULST - De brandweer is maandagmiddag ingezet voor een schoorsteenbrand in Hulst. Er werd opgeschaald naar middelbrand. Niemand raakte gewond.


Kort na het middaguur werd bij de brandweer gemeld brand was uitgebroken in de schoorsteen van een woning aan de Leeghwaterstraat. Na 10 minuten werd er opgeschaald naar middelbrand. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit om de brand te bestrijden.

De bewoners konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. De brandweer heeft de brand uitgemaakt en de kachel op de begane grond leeggehaald. Met behulp van de hoogwerker heeft men het rookkanaal van bovenaf geveegd. Na controle bleek rond 13.10 uur dat de brand helemaal uit was. Zodoende kon toen het sein 'brand meester' worden gegeven.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren