Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 10 km

Man (24) vermist in Terneuzen

Toegevoegd: 22-12-2023, 11.09 uur
Man (24) vermist in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - De politie is sinds vrijdagochtend op zoek naar een man (24) in de omgeving van de Schepenlaan in Terneuzen. Er werd een burgernetbericht verspreid. 


De man van 24 jaar is twee meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Hij heeft een tenger postuur en kort zwart haar met een streepje in zijn haar van een litteken. Zijn ogen zijn bruin en hij heeft een kort baardje. Verder draagt hij een groene lange jas, een spijkerbroek en zwarte schoenen van het merk Timberland. 

Weet u waar deze persoon zich bevindt of heeft u informatie? Bel dan met 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een vader (23-12-2023 om 00:44)
Lekker duidelijk deze omschrijving, ik citeer De man van 24 jaar is twee meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Hij heeft een tenger postuur en kort zwart haar met een streepje in zijn haar van een litteken. Zijn ogen zijn bruin en hij heeft een kort baardje. Verder draagt hij een groene lange jas, een spijkerbroek en zwarte schoenen van het merk Timberland. Zo ziet half Terneuzen eruit...
een Moeder (22-12-2023 om 12:19)
Hopelyk word hy gevonden .sterkte voor fam
Cookie-instellingen beheren