Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond sluit zichzelf op in auto in Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 26-12-2023, 16.07 uur
De brandweer heeft het dier uit de auto bevrijd.
De brandweer heeft het dier uit de auto bevrijd.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Eugène Harthoorn

OUD-VOSSEMEER – Een hondje heeft zich dinsdagmiddag opgesloten in een personenauto in Oud-Vossemeer. De brandweer heeft het dier bevrijd.


De brandweerlieden werden even voor 13.00 uur opgeroepen voor een dienstverlening aan de Gankelweg. Ter plaatse bleek dat een hondje zich in een auto had opgesloten. Doordat de sleutel van het voertuig in het contact zat, kon de eigenaar niet zelf de auto openen.

Na enige moeite heeft de brandweer de auto open gekregen. Het hondje bleef ongedeerd,


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
I. Dekker (26-12-2023 om 21:28)
Normaal heeft de eigenaar van de auto een reservesleutel. Als hij die niet heeft, wordt het tijd om die bij te laten maken, of te bestellen via de dealer.
Handyman (26-12-2023 om 19:58)
Geen lidmaatschap bij de ANWB? Terplaatse lid worden kost geld, de brandweer komt gratis zal mogelijk de gedachte zijn geweest. Belachelijk dat hiervoor de brandweer is gealarmeerd, gemeenschapsgeld.
Mijn mening (26-12-2023 om 17:35)
Anwb had de auto binnen 3 seconden open gehad. Iets met een en een ballon en een stok. Lijkt me geen actie voor de brandweer.
Cookie-instellingen beheren