Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 155 km

Omstanders redden scootmobielbestuurder uit sloot Oostburg

Toegevoegd: 27-12-2023, 14.10 uur
Omstanders redden scootmobielbestuurder uit sloot Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – Een oudere man is woensdagmiddag met zijn scootmobiel in een sloot beland bij Oostburg. De man raakte niet gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.10 uur op de Nieuwstraat. Volgens de woordvoerder van de politie week de man uit voor een verkeersremmer. Bij deze uitwijkmanoeuvre verloor hij de macht over het stuur en belandde ondersteboven in een sloot. De man werd door omstanders uit het water gered.

Het slachtoffer is door het opgeroepen ambulancepersoneel onderzocht. Hierna is hij door het team naar zijn woning gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (28-12-2023 om 23:18)
Beslist; deze uitspraken gaan je volgen. Eens kom jij ook voor een keus vm achteruitgang. Denk dan terug aan je eigen uitspraken/mening
Marian (28-12-2023 om 11:38)
@Beslist toch, u wijkt af van de menselijke maat. Gaat u dan op de stoep lopen? Als iemand in een scootmobiel terecht komt, is dat vaak niet de eigen keus. Op wintersport gaan wel.
Beslist (28-12-2023 om 06:20)
Kunnen ze mensen ook niet een rijverbod geven? Of alleen toestemming om alleen op de stoep te rijden. De voorrijkosten van ambulance van zijn/haar eigen risico aftrekken, of de premie voor rijders op scootmobielen omhoog. Als je op wintersport gaat, betaal ik ook extra als ik ga skiën.
bert kaiser (27-12-2023 om 23:31)
pluim voor de omstanders !!!
fietser (27-12-2023 om 17:05)
Uitwijken voor een verkeersremmer met een scootmobiel is levensgevaarlijk. Altijd snelheid terug nemen en langzaam er overheen. Gelukkig allemaal goed afgelopen, wordt tijd dat men hier eens aandacht aan geeft. Gebeuren te vaak dergelijke ongevallen
Cookie-instellingen beheren