Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Lachgascilinders gedumpt in struiken Goes

Toegevoegd: 05-01-2024, 16.10 uur
Handhavers hebben de cilinders weggebracht.
Handhavers hebben de cilinders weggebracht.
© Foto: Handhaving Goes
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft een passant vrijdag verschillende lachgascilinders aangetroffen. Handhavers van de gemeente Goes hebben de flessen opgehaald.


De flessen lagen volgens de handhavers in de struiken naast de garageboxen aan de Schaepmanstraat. Nadat zij door de oplettende voorbijganger waren getipt, troffen de handhavers inderdaad zes tankjes met lachgas aan. Om verschillende van de cilinders zat nog een kartonnen verpakking en twee van de flessen waren nog volledig vol.

De handhavers hebben de lachgasflessen weggebracht. Volgens de gemeentelijke BOA's ging het om de tweede melding van gedumpte lachgascilinders in een week tijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (7-1-2024 om 01:36)
Het is al langere tijd duidelijk bekend gemaakt dat lachgas-cilinders ingeleverd mogen worden in de mililieustraat. Meerderen gebruiken deze berichtgeving om eigen frustratie te uiten zoals blijkt.
r (6-1-2024 om 14:05)
De meeste mensen overlijden nog steeds in bed............@ad ga je nu niet meer slapen ? weltrusten.
bram goeree (6-1-2024 om 13:12)
frikandel dit vind ik een raar vergelijk ik heb nog nooit gehoord dat er een ongeluk gebeurd is door een propaan fles .wel door het gebruik van lachgas .propaan hebben sommige mensen nodig ,maar lachgas volgens mij niet dus een ''vreemde'' opmerking van jou .smakelijk eten verder met je frikandel
Werk (6-1-2024 om 11:13)
Hadden de BOA’s ook wat te doen. Vaak zie je ze hier alleen maar rondjes rijden op het dorp. Als een auto verkeerd geparkeerd staat doen ze niks.
Drica (6-1-2024 om 10:04)
@Sict: volgens mij is er opgeroepen om deze troep in de daarvoor bestemde unit van de milieustraten in te leveren na ongelukken in vuilniswagens. Ik zou zulke dingen toch netter behandelen ivm vingerafdrukken die tegenwoordig opgeslagen worden bij ID en PP aanvragen. Zo te lezen was deze investering zonde van het geld maar ik denk toch aan een goed voornemen in het nieuwe jaar.
Wat zit er in een frikandel (6-1-2024 om 00:46)
Ad Jonkers, laten we dan ook gelijk de gevaarlijke propaanflessen verbieden per direct. Een inleverpunt voor dit soort cilinders zou al afdoende moeten zijn. Niet zo kort door de bocht zoals bij zoveel reacties die je plaatst onder bijna ieder bericht. Kusjes van een frikandel.
Cookie-instellingen beheren