Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij aanrijding N666 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 08-01-2024, 08.17 uur - Update: 08-01-2024, 09.59 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeluk in 's-Gravenpolder is maandagochtend rond 07.25 uur iemand bekneld komen te zitten. In totaal raakten twee personen gewond.


Op de Schoorkenszandweg (N666) kwamen volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) twee personenauto's en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Eén van de inzittenden van één van de personenauto's kwam bekneld te zitten. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen en een hulpverleningsvoertuig uit om het slachtoffer te bevrijden en de andere betrokkenen te helpen. 

Ter plekke bleek dat een personenauto door onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen was gereden die op de andere rijbaan reed. Het voertuig raakte de zijkant van de vrachtauto en botste vervolgens frontaal op een andere personenauto. Eén van de personenauto's belandde in een sloot. Rond 08.10 uur meldde de Veiligheidsregio dat het beknelde slachtoffer was bevrijd en dat in totaal twee personen gewond naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Het team van de Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plekke om de ambulancedienst te assisteren. De helikopter is na de inzet in 's-Gravenpolder doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes. Hier stond de brandweer stand-by tijdens het landen en opstijgen. De weg is naar verwachting nog een groot deel van de ochtend afgesloten vanwege politie-onderzoek en bergingswerkzaamheden. De provincie laat weten dat de afsluiting tot 12.00 uur kan duren.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (8-1-2024 om 14:17)
Ik denk eerste vereiste is om naar de plaats van het ongeval te kijken,en of het nodig is om de weg af te zetten dat heb je niet in 5 minuten gedaan. Respect voor de hulpdiensten zeker als het ernstig is
Vlissinger (8-1-2024 om 13:08)
@Alex, hier een chauffeur. Gaat ie lekker? Het ongeval is rond half acht gebeurd en dan sta jij ervan te kijken dat als je dan 5 minuten later daar aankomt, dat de weg nog niet is afgesloten voor meneer. Of ben jij zo'n anti-politie gek die alles aangrijpt om de politie zwart te kunnen maken? Jij moet iig geen bietencampagne gaan rijden als je al moeite hebt met keren.
Piet (8-1-2024 om 12:29)
@Alex, de primaire taak van de politie is om mensen te helpen. Bij een aanrijding gaat de aandacht eerst uit naar mensen die echt hulp nodig hebben, zoals de slachtoffers. Mensen die veilig en wel in hun auto zitten hebben niet die urgente hulp nodig, zeker om half 8 niet, zo'n 5 minuten na het ongeluk.
Loes (8-1-2024 om 12:07)
Alex ze zoeken nog agenten als je het beter weet. Ik denk dat er eerst over de slachtoffers bekommerd is. Degene die geen geduld had mag je bedanken de weg is nu nog afgezet.
RH (8-1-2024 om 11:11)
Gelukkig geen dodelijke slachtoffers!!! Hopelijk valt het mee met letsel!
Alex (8-1-2024 om 09:10)
4 politie wagens en niet 1 agent had om half 8 de rotonde afgesloten dus wij namen de rotonde en zijn uiteindelijk op eigen initiatief bij de fruitteler gekeerd met 2 trucks. Blijkbaar zit het verkeer regelen niet meer in hun pakke.t
Cookie-instellingen beheren