Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 340 km

Ongeval A58 Goes eist leven 21-jarige man

Toegevoegd: 28-01-2024, 22.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het ongeluk zondagavond op de A58 ter hoogte van Goes is iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd. De weg is richting Bergen op Zoom nog altijd deels afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur. Een personenauto belandde hier op zijn kant tegen de vangrail op de middenberm. Een 21-jarige man uit Kapelle belandde op het wegdek en liep ernstig letsel op. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen maar het slachtoffer kwam helaas ter plaatse te overlijden, zo bevestigt de politie. Het gealarmeerde traumateam werd niet meer ingezet. De brandweer kwam wel ter plekke.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Vanwege onderzoeks- en bergingswerkzaamheden is de A58 momenteel nog altijd dicht tussen Goes-Zuid en Kapelle. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is onbekend. De familie van het slachtoffer is door de politie op de hoogte gebracht van het noodlottige ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kapelse (29-1-2024 om 01:44)
Vreselijk... Sterkte aan alle nabestaanden.
anoniem (29-1-2024 om 00:10)
veel te jong een leven voor zich bruut uit het leven getrokken ik wens de familie vrienden buren collegas klasgenoten en een ieder die het slachtoffer kent heel veel sterkte
Vlissinger (28-1-2024 om 23:21)
Verschrikkelijk nieuws voor de nabestaanden.. Veel te jong al naar huis gegaan. Heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare. Ik ben zelf ook niet zo lang geleden iemand verloren en heb op Youtube veel bijna doods ervaringen (NDE's) bekeken en ik weet dat.jullie je dierbare zeker weer gaan zien en dan ben ik absoluut niet van de Bijbel nu ik dit zeg. Wetenschappers bestuderen het fenomeen ook. Dat is het enige wat ik mee wil geven en wat troost kan bieden. Het leven houdt nooit op. We zijn hier slechts tijdelijk om te leren en soms is die les kei en keihard. Let ook op tekens. Ik krijg ze zo nu en dan en echt niet omdat ik ernaar op zoek ben en het overal in wil zien. Nee, je weet het wanneer je een teken ontvangt.Veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren