Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Personen onderzocht op rookinhalatie na brand Kloetinge

Toegevoegd: 03-02-2024, 13.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Meerdere personen zijn zaterdagmiddag onderzocht op rookinhalatie nadat er een brandje had gewoed in een gebouw van Emergis in Kloetinge.


De brandweer van ’s-Gravenpolder werd omstreeks 12.30 uur met spoed opgeroepen voor een brandmelding in een gebouw van zorgcentrum Emergis aan de Windsingel. Naast de brandweer werden ook twee ambulances en meerdere eenheden van de politie ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek dat het pand was geëvacueerd. De brandweer is met slangen naar binnen gegaan. Of er ook daadwerkelijk geblust is, is niet bekend. Volgens een politieagent ter plaatse zijn er geen gewonden maar zijn wel enkele personen onderzocht op rookinhalatie.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren