Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 369 km

Jongens spuiten hakenkruis op elektriciteitskastje Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2024, 16.17 uur
Het aangebrachte hakenkruis.
Het aangebrachte hakenkruis.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar enkele jongeren die in de Terneuzense wijk Othene met graffiti een hakenkruis hebben gespoten op een elektriciteitskastje.


Volgens wijkagent Willem den Deurwaarder is het aangebrachte hakenkruis beledigend en is de graffiti bovendien aanstootgevend voor de omgeving. “Dit mogen wij als maatschappij niet tolereren. We zijn allemaal jong geweest en sommigen van jullie zijn dat nog steeds, maar sommige dingen gaan echt alle fatsoensnormen te buiten", aldus de Den Deurwaarder.

De jongens die bij de vernieling betrokken waren, zijn volgens de politie op beeld zijn vastgelegd. Zij worden opgeroepen om zichzelf bij de politie te melden. Ik ga graag met de jongens in gesprek", aldus de Terneuzense wijkagent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (11-2-2024 om 16:50)
En de fatsoensnormen dan aangaande illegaal filmen van mensen???
Erick (11-2-2024 om 16:45)
Dit valt ook onder de noemer haat zaaien en is dus strafbaar. Als die figuren zich niet zelf melden, dan van hun bedje lichten!
Cookie-instellingen beheren