Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto in sloot Wilhelminadorp, één aanhouding

Toegevoegd: 17-02-2024, 01.17 uur - Update: 22-02-2024, 08.04 uur
Door: Eugène Harthoorn

WILHELMINADORP - Een Audi-bestuurder is vrijdagavond met zijn auto bij Wilhelminadorp in een sloot beland. De man is aangehouden.


De politie werd omstreeks 23.45 uur opgeroepen voor een ongeval op de Langeweg. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder met zijn auto in de berm beland, ramde een elektriciteitskastje en kwam vervolgens tot stilstand in een sloot.

De man is door de politie naar het bureau gebracht omdat een indicatieve alcohol- en drugstest aangaf dat hij vermoedelijk onder invloed reed, zo meldt de politie. Van de man is een bloedproef afgenomen.

Bergingsbedrijf Kees Bek heeft de auto uit de sloot gehaald en geborgen. Stedin is ter plaatse gekomen om de schade aan de elektriciteitskast te herstellen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (17-2-2024 om 11:46)
Vindt het wel zonde van de auto. Hopelijk wordt de bestuurder hard aangepakt, zeker rijbewijs vernietigen, laat de bestuurder eerst zijn verstand terug krijgen en dan geheel opnieuw zijn rijbewijs halen.
Cookie-instellingen beheren