Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Oudere dame ten val na aanrijding met wielrenner

Toegevoegd: 28-02-2024, 11.20 uur
Oudere dame ten val na aanrijding met wielrenner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Aan de Troelstralaan in Goes is zaterdag een oudere dame ten val gekomen na een aanrijding met een wielrenner. Deze ging er na de botsing vandoor. De politie zoekt getuigen. 


Omstreeks 15.00 uur kwam de vrouw ten van als gevolg van de de aanrijding. De wielrenner kwam ook ten val, maar is er na het ongeval vandoor gegaan, zo meldt de politie.

​De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of bent u de wielrenner in kwestie, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (28-2-2024 om 14:36)
Deze onbenul heeft onze zus/schoonzus aangereden. Wil deze kl....zak zichzelf aangeven.
sluiskillenaar (28-2-2024 om 14:16)
duidelijk geval van een wielerterrorist, haal dat soort lui gewoon van de weg, ten eerste voldoet hun fiets in bijna alle gevallen niet aan de eisen van de verkeerswetgeving, en in groep denken dat ze boven de wet staan.... gewoon doen als in verschillende brabantse gemeentes; een verbod op groepen wielrenners...
Redouane (28-2-2024 om 12:35)
Wat een held op sokken, die wielrenner. Een oudere dame ten val brengen en dan niet eens de moeite om te kijken of alles goed met haar is. Voor hetzelfde geldt dat ze op haar hoofd was gevallen. Ik hoop dat ze deze "heer" kunnen vinden, zodat de race-fiets in beslag kan worden genomen en het onttrekken aan het maatschappelijk verkeer.
Onno H (28-2-2024 om 12:31)
Wat is die wielrenner toch een lafaard !! Trouwens; dat zijn alle doorrijders, hoe dan ook...
merien (28-2-2024 om 12:11)
weer zo een onbeschoft varken op de fiets zal wel geen bel hebben en schreeuwend en vloekend door het verkeer zigzaggen
Koos P. (28-2-2024 om 11:40)
Akelige lui altijd. Kijken alleen naar hun eigen fietsje en met een beetje pech proberen ze hun persoonlijke tijden te verbeteren. Nou, blijf dan maar uit de buurt want dan moet alles en iedereen voor ze aan de kant. Fietspad en autoweg is ook lastig uit elkaar te houden voor sommigen. Maar owee als je er per ongeluk eentje van de fiets rijd, dan ben je toch als automobilist de sjaak
Cookie-instellingen beheren