Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer stilgelegd vanwege aanrijding bij Goes

Toegevoegd: 11-03-2024, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vanwege een aanrijding op het spoor bij Goes rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Goes en Middelburg. Verschillende hulpdiensten zijn opgeroepen naar het incident.


De aanrijding vond rond 10.50 uur plaats ter hoogte van de Riemwagenweg.  Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Vanwege de aanrijding is het treinverkeer in ieder geval volledig stilgelegd. Brandweer, politie en ambulancedienst zijn opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) bedraagt de extra reistijd meer dan 60 minuten en duurt de verstoring van het treinverkeer vermoedelijk nog tot ongeveer 14.15 uur. De politie vermoedt dat er geen sprake is van een ongeval of een medisch incident.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (11-3-2024 om 18:30)
Je 2e reactie klinkt al compleet anders Peter. Ook ik heb het van te dichtbij meegemaakt maar zal niet zeggen dat mijn dierbare anderen met het probleem heeft opgezadeld. Zelfs de machinist begreep het en heeft (na toestemming) contact opgenomen. Hopelijk vind jij ook ooit antwoorden. Maar je eerste reactie is hard en koud
VdVonck (11-3-2024 om 18:26)
Tuurlijk Peter! Je weet het prima te vertellen. Ik walg echt werkelijk van dit soort reacties. Je komt online om je gal te spuwen over een overledene, dat diegene anderen met een 'probleem opzadelt'. Hoepel op joh, dan blijven ze maar even zitten in de trein. Wat betreft hulpverleners, die zijn er voor dit soort incidenten, daar kiezen ze voor en ze doen het met eer en respect. Voor een machinist is het zwaar, 100% mee eens. Maar dit soort galspuwen is walgelijk
Arnold (11-3-2024 om 18:23)
@Peter Jij neemt het slachtoffer kwalijk wat hij/zij anderen zou hebben aangedaan? En wat denk jij, dat je de nabestaanden aandoet met jouw relaas?
Emergo (11-3-2024 om 18:06)
@Peter Wanneer je stelligheden poneert zoals: "ïn Zwitserland springt niemand voor een trein" moet je de zgn fieten wel controleren. Op basis van de cijfers over 2022 kent Nederland 1916 doden door zelfdoding en Zwitserkland 958 doden > per hoofd van de bevolking zijn de cijders van Nederland en Zwitserland gelijk. Dus stel zaken niet beter voor dan ze in werkelijkheid zijn.
Ja-Ja (11-3-2024 om 17:00)
Peter. Heel juist wat je schrijf. Deze personen schreeuwen om hulp. Ze zijn heel radeloos en dapper. Velen zullen nog volgen. Sterkte voor de nabestaande
Milou (11-3-2024 om 16:52)
STIL en alleen maar STIL. Niets meer Niets minder.
Cookie-instellingen beheren