Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto belandt in sloot langs N670 Kapelle

Toegevoegd: 28-03-2024, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij de Noordweg (N670) bij Kapelle is donderdag aan het begin van de middag een personenauto in een sloot beland. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur tussen de Goessestraatweg en de Monnikendijk. De bestuurster raakte door onbekende oorzaak in de rechterberm waarna ze aan de andere zijde via het vrijliggende fietspad in de sloot belandde. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een ongeval met letsel maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingezet om de Volkswagen uit de sloot te trekken en af te voeren. Weginspecteurs van de provincie Zeeland zetten tijdelijk één rijstrook af. Het overige verkeer werd over de overgebleven rijstrook geleid. Even na 13.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R Fm (2-4-2024 om 13:50)
Beste Ard, Wat fijn dat u de omstandigheden weet vanachter uw PC. Helaas zit u er volledig naast en was er geen sprake van het gebruik van een telefoon, wat de politie kan bevestigen. Misschien kunt u zich bezig houden met andere zaken in plaats van het plaatsen van uit de lucht gegrepen argumenten die nergens op gebaseerd zijn. De vraag hierin is, wie is hier de azijnzeiker?( uw woorden) wellicht kunt u even in de spiegel kijken. We kunnen natuurlijk ook aangifte doen van laster.
Ard (28-3-2024 om 21:35)
De bestuurster raakte door onbekende oorzaak in de rechterberm...… Natuurlijk onbekende reden... Ze zal wel bezig zijn geweest met het mobieltje... Waardoor ze niet op de weg lette en de rechterberm ter rechtkwam... Nee voor die azijnzeikers ik weet het niet beter, maar als je beter bij het autorijden houdt dan gebeurt zoiets niet. En gelukkig reden er geen fietsers aan de andere kant.
Lentezon (28-3-2024 om 21:17)
De zoveelste dit jaar!! In dit geval (water)Polo
Janneke (28-3-2024 om 17:26)
Inderdaad, ik kwam er een paar minuten later op de fiets langs. Het is een druk fietspad, dat had gemakkelijk verkeerd af kunne lopen voor een fietser.
Ja-Ja (28-3-2024 om 15:11)
Je zal er maar fietsen.
Cookie-instellingen beheren