Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto crasht in Yerseke

Toegevoegd: 12-04-2024, 18.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeval op de Irenestraat in Yerseke is vrijdagmiddag een auto gecrasht. Meerdere personen zijn door de ambulancedienst onderzocht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.40 uur op de kruising met de Oude Torenstraat en de Breeweg. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van het voertuig een "amsterdammertje" om en vloog vervolgens over de kop. De auto kwam ondersteboven op de motorkap van een bedrijfsbusje terecht. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. 

Medewerkers van de ambulancedienst hebben zeker twee personen medisch onderzocht. Voor zover bekend hoefden zij niet naar het ziekenhuis. De politie heeft van meerdere betrokkenen getuigenverklaringen afgenomen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Het ongeval trok veel toeschouwers.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (13-4-2024 om 13:52)
Amsterdammertje is een geregistreerde soortnaam ieder1 weet wat ermee bedoeld wordt. Ik vraag mij af of er ook 3 Andreaskruisjes op de bewuste paal aanwezig zijn. Anders zou men het paaltje ook beschreven kunnen worden ale een verkeerspaaltje of op een op een Amsterdammertje gelijkend verkeerspaaltje.. Voorlopig alleen oefenen met DinkeyToys!
Dangerpole (13-4-2024 om 09:10)
Die palen zijn veel te gevaarlijk, 1 stuurfout en je hele auto op ze kop. Laat die paaltjes lekker waar ze horen, in Amsterdam
@Toon (13-4-2024 om 08:17)
Wat denkt u zelf ? Dat de bestuurder stapvoets tegen de paal reed En dat de paal, de auto 10 meter lanceerde Zodat de auto op zijn kop, ondersteboven en achterstevoren Op zijn kop, aan de andere kant van de straat is gekomen Tegen een andere auto ? Nee was niet de snelheid.... was de paal die dat deed ! Is dat wat je denkt Toon ?
Maarten (13-4-2024 om 06:56)
Zo leef je niet lang,
Bewoner (12-4-2024 om 22:57)
Hoe kan een bewoner uit Yerseke Nu botsen op een amsterdammer ? Als het in eigen dorp is ? Kan het ook gewoon een paal noemen... Waar er te veel van staan
Toon (12-4-2024 om 22:39)
@Kees de Leeuw. zat je naast de bestuurder? waar baseer je dat nou op dat hij veel te snel reed? Hoe rij je zelf? misschien ben je zelf wel een bron van ergernis in het verkeer voor de medeweggebruiker.
Cookie-instellingen beheren