Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Chips in brand gestoken in trappenhuis Terneuzen

Toegevoegd: 23-04-2024, 22.17 uur
In het trappenhuis was er chips in brand gestoken.
In het trappenhuis was er chips in brand gestoken.
© Foto: Brandweerpost Zuidlandstraat
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De brandweer van Terneuzen is vanavond ingezet voor een brandje in een trappenhuis in Terneuzen. Er bleek chips in brand te zijn gestoken.


De brandweerlieden van brandweerpost Zuidlandstraat werden omstreeks 20.40 uur zonder spoed opgeroepen voor een melding van een mogelijke brand in een trappenhuis aan de Schuttershofweg in Terneuzen.

Ter plaatse bleek dat er chips in brand was gestoken. Dit zorgde voor een geactiveerde brandmeldinstallatie. De brandweer heeft het trappenhuis rookvrij gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (24-4-2024 om 12:53)
Nel de brandweer krijgt een melding en moet daarom daar naar toe ,maar ben het met jou eens dat het ook ''simpeler'' opgelost had kunnen worden met wat water bv
Nel (24-4-2024 om 09:11)
En daar komt de brandweer voor, echt!!?? Het lijkt me dat een bewoner even een glaasje water erop kan gooien. In wat voor en tijd leven we toch??En nee ik ben geen oud persoon!!
Cookie-instellingen beheren