Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto tegen boom Kortgene, bestuurder bekneld

Toegevoegd: 25-04-2024, 19.54 uur - Update: 25-04-2024, 21.22 uur
Door: Eugène Harthoorn

KORTGENE - Bij een eenzijdig ongeval op de Torendijk bij Kortgene is donderdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. Bij het incident werd ook een traumahelikopter werd ingezet.


De brandweer, de ambulancedienst en de politie werden omstreeks 18.50 uur opgeroepen voor het ongeval. Door onbekende oorzaak was op de dijk een personenauto tegen een boom aangereden. Vanwege de aard van het letsel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde vlakbij de ongevalslocatie.

Ter plaatse bleek dat de bestuurder van het voertuig nog bekneld zat in het voertuig. Daarom is de brandweer ingezet om te voorzien in de bevrijding van het slachtoffer. Verschillende portieren en de achterklep werden verwijderd alvorens de gewonde uit het voertuig kon worden gehaald. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk moest de Torendijk enige tijd worden afgesloten voor het overige verkeer. Een berger is ter plaatse gekomen om het wrak af te slepen.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (26-4-2024 om 19:26)
Sterkte aan de bestuurder, familie en bekende. Goed om te zien dat de hulpverlening heel snel op gang kwam, respect voor hen. Ook voor de twee prof. hulpverleners in vrije tijd, die thuissituatie achter zich lieten en zijn gaan handelen. Dat het slachtoffer weer snel de oude mag zijn.
Vlissinger (26-4-2024 om 08:08)
Bij bomen langs de weg is het altijd uitkijken geblazen. Je kunt nog zo'n luxe auto hebben, maar een nat wegdek, een bocht en bomen is altijd reden om extra rustig aan te doen. Heel veel sterkte en beterschap toegewenst voor de bestuurder. Hopelijk heeft hij geen hoofdletsel gezien de foto's. Dat kan heel fout eindigen. Ook sterkte voor de hulpverleners en familie.
Cookie-instellingen beheren