Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Man overmeesterd na dreigen met wapen op feest Nieuwdorp

Toegevoegd: 09-05-2024, 12.13 uur
Man overmeesterd na dreigen met wapen op feest Nieuwdorp
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Ayala Telehala

NIEUWDORP - In de nacht van woensdag op donderdag is een man uit Nieuwdorp aangehouden omdat hij tijdens een feest op een sportcomplex zou hebben gedreigd met een wapen.


De 20-jarige man zou in het kantinegebouw aan de Prinses Margrietstraat ruzie hebben gekregen met een andere man, waarna hij de deze aanviel en de twee met elkaar op de vuist gingen. Nadat omstanders het duo uit elkaar trok, verliet de verdachte het terrein. Hij riep nog wel dat hij terug zou komen met een wapen.

De man kwam inderdaad terug en had iets bij zich dat op een vuurwapen leek. Toen hij op de man wilde richten, kon deze hem overmeesteren. Hierna schoten ook omstanders te hulp. Zij hielden de verdachte in bedwang tot de politie arriveerde. Het wapen waarmee gedreigd was, bleek een gasdrukwapen te zijn. Volgens de politie was het echter voor het oog niet van echt te onderscheiden.

De man was waarschijnlijk onder invloed van drank en drugs, zo laat de politie weten. De verdachte zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren