Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Levensgevaarlijk medicijn verloren

Toegevoegd: 04-05-2008, 23.46 uur
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Op de parkeerplaats bij de Oostwatering in Vrouwenpolder is iemand zondag een busje Nitro-spray verloren; een levensgevaarlijk medicijn.


De spray moet bij hartfalen onder de tong gespoten worden, maar kan bij inname door 'gezonde' mensen dodelijk zijn. De spray zit in een wit busje met daarop in zwarte letters Nitro-spray. Het heeft een doorzichtig dopje.
 
Mocht u de spray aangetroffen hebben dan wordt u verzocht het busje af te geven bij de apotheek of op het politiebureau.
 
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (5-5-2008 om 19:10)
@Silverado. Miranda ik ben het volkomen met je eens.
Silverado (5-5-2008 om 17:12)
@ Miranda. Als jij een busje vindt op straat, ga je dan ook uitproberen wat erin zit.... Alleen kleine kinderen zouden het eventueel kunnen proberen.
Miranda (5-5-2008 om 10:13)
Ik vind dat mensen slordig met medicijnen omgaan, je hoort regelmatig dat er gevaarlijke medicijnen zijn verloren. Wees als medicijngebruiker eens wat zorgvuldiger. Het zal inderdaad maar eens verkeerd aflopen!
Joke (5-5-2008 om 08:28)
Als de haven Oostwatering wordt bedoeld, is dit Veere, volgens mij. Ik hoop trouwens dat het medicijn snel gevonden wordt.
Cookie-instellingen beheren