Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding door overstekende eendjes

Toegevoegd: 06-05-2008, 07.33 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Enkele overstekende eendjes hebben maandag aan het begin van de avond in Koudekekerke door een ongeluk met gewonde gezorgd.


Een 28-jarige automobiliste uit Roosendaal reed rond 17.55 uur over de Rondweg Koudkekerke toen, vlak voor de rotonde, een clubje eendjes de weg overstak. De Roosendaalse remde hiervoor, maar de 43-jarige Utrechtse automobiliste die achter haar reed kon niet meer op tijd stoppen.

De Utrechtse botste op haar voorganger en de beide voertuigen liepen hierdoor schade op. De vrouw uit Roosendaal is ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze had nekklachten. De beide auto's werden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (6-5-2008 om 11:22)
Ik begrijp het wel, ik zou het ook moeilijk vinden om door te rijden en zou me er ook best schuldig over voelen, maar niet zo schuldig als ik me zou voelen als de bestuurder achter me verongelukt doordat ik remde.
Ricardo (6-5-2008 om 11:17)
Tsja, hoe vervelend ook, ik stop toch ook. Dan inderaad maar meer afstand houden. April en Mei staan bekend om deze perikelen. Het wordt gewoon tijd dat we ook eens rekening gaan houden met anderen dan de mens alleen. De betrokkenen wens ik al het beste toe.
Serge (6-5-2008 om 10:58)
Ook al loopt er een hele kudde eenden kijk dan eerst in je spiegel of rijdt gewoon door
Han (6-5-2008 om 10:50)
Let op! Als je remt voor overstekende dieren buiten de bebouwde kom dan ben je als bestuurder schuldig als er iemand achterop rijdt. Binnen de bebouwde kom geldt dit niet. Hierover is jurisprudentie te vinden.
Hannie (6-5-2008 om 10:39)
Dit heb ik ook een keer meegemaakt. Een auto voor me (500 mtr.) die ineens stopte op de snelweg voor een overstekende eend. LEVENSGEVAARLIJK! En een kind vind ik niet te vergelijken met een eend!!!
Huppel (6-5-2008 om 10:00)
Heel vervelend, zou mij ook kunnen gebeuren... En wees eerlijk: tuurlijk moet je afstand houden, maar bij bochten, rotondes, stoplichten en dergelijke gebeurt dat zelden. En ik zou ook remmen, en met mij heel veel, al was het maar uit een reflex. Ik hoop dat die dame snel thuis is.
Cookie-instellingen beheren