Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Jongen zwaar mishandeld op straat Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2008, 14.16 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van maandag op dinsdag een jongen zwaar mishandeld door een groep jongens en meiden.
 
Het slachtoffer werd rond 01.30 uur met een zware hersenschud-ding aangetroffen op het Baskenburgplein. Hij fietste samen met enkele vrienden toen zij vanuit het niets werden aangevallen en geslagen door een groep jongeren.


Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is opgenomen voor behandeling. Over zijn exacte toestand is niet veel bekend.
 
Van de daders ontbreekt tot nu toe ieder spoor. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjoerd (6-5-2008 om 22:58)
Reactie op: Een Vlissinger. We waren alle 3 dronken dus niemand heeft ze herkend. Plus dat het buiten ook nog eens donker was.
Suus (6-5-2008 om 21:48)
Aanpakken die zooi! We moeten nog wel ff fatsoenlijk over straat kunnen, zonder van je fiets geplukt te worden. Straffen uitdelen kunnen ze niet meer in dit landje.
Edwin (6-5-2008 om 21:18)
Zendt het tuig naar Siberie, kunnen die heethoofden wat afkoelen. In de kolenmijnen daar is nog plaats zat.
Piet (6-5-2008 om 21:02)
Het wordt eens tijd dat er strenger opgetreden gaat worden tegen dit soort voorvallen. Als de provincie of de regering er niets aan doet, dan moet je niet raar staan te kijken dat de mensen het heft in eigen hand gaan nemen en zelf achter de daders aan gaan. Oog om oog, tand om tand.
Een Vlissinger (6-5-2008 om 20:43)
Als Sjoerd een van die vrienden is is het toch simpel voor de politie om dat schorem op te pakken, of laat Sjoerd melden hoe die groep er uit ziet, dan kunnen er misschien maatregelen genomen worden. Het moet afgelopen zijn.
Nicole (6-5-2008 om 20:01)
Jullie roepen allemaal over losgeslagen jeugd, begin eerst met die ouders te heropvoeden. Zijn meestal zelf ook niet echt sociaal. Bovendien is er voor de jeugd in Vlissingen 0,0 aan aktiviteiten. Veilige uitgaansgelegenheden ed. Verkoop Vlissingen maar alvast want er is hier niets meer...
Cookie-instellingen beheren