Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor oplichters Goes

Toegevoegd: 20-05-2008, 23.44 uur
Door: Politie Zeeland
GOES - Politie Zeeland waarschuwt bewoners van Goes en omgeving geen personen binnen te laten die iets in de woning of tuin willen controleren en zich voordoen als medewerkers van de gemeente.


Bij de politie zijn meldingen binnengekomen dat enkele mannen aanbellen en zeggen dat ze bij de gemeente werkzaam zijn als plantsoenmedewerkers. Zij controleren dan bijvoorbeeld de beschoeiing in de tuin en vertrekken weer.
 
Bij navraag van de bewoners bij de gemeente bleek de gemeente hier niets van te weten. Politie Zeeland adviseert bewoners eerst even te bellen naar de gemeente voordat ze iemand in hun woning binnenlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eilandbewoner (21-5-2008 om 13:33)
Willy, ik begrijp uit uw reactie dat u hiervan de politie de schuld geeft?
Willy (21-5-2008 om 13:26)
Ff reactie mn man is met de caravan bezig komt een man langs of we kunstof kozijnen willen mn man zeg nee wordt die man nog kwaad ook dus mensen pas op gewaarschuwd mens telt voor 2 he
Willy (21-5-2008 om 12:23)
Bedankt politie het word toch steeds gekker he durf s,avonds niet eens de deur meer open te doen... ze verzinnen steeds wat anders
Cookie-instellingen beheren