Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Sporenonderzoek na bedrijfsinbraken

Toegevoegd: 22-05-2008, 16.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft vandaag op drie plaatsen sporenonderzoek gedaan naar aanleiding van die inbraken bij bedrijven.


Gisteravond omstreeks 19.00 uur werd een inbraak ontdekt in een bedrijf aan het Stationsplein in Hulst. Door een deur te forceren konden inbrekers het pand betreden en een geldbedrag van enkele honderden euro's meenemen uit de zaak.

Omstreeks 03.15 uur werd een inbraak ontdekt in een tankstation in de gemeente Schouwen Duiveland. Ook hier kwamen de daders binnen door een deur te forceren. Uit de winkel werd een grote hoeveelheid sigaretten weggenomen. Ook werd in de winkel apparatuur vernield.

Om ongeveer 04.15 uur werd in Renesse, in een bedrijf aan de Hoogenboomlaan ook een inbraak ontdekt. Ook hier werden sigaretten weggenomen door de daders, deze zijn op dezelfde manier binnengekomen als bij de vorige twee inbraken.

Van de dader(s) ontbreekt tot nu toe ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren