Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Scooterrijder gewond na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2008, 22.55 uur
Scooterrijder gewond na ongeluk Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen is woensdagavond een scooterrijder gewond geraakt.


De scooterrijder kwam rond 21.45 uur ten val, volgens de politie nadat hij in botsing was gekomen met een auto. De man bleef midden op de kruising liggen. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Toen de politie arriveerde werd duidelijk dat één van de twee personen die op de scooter zat er vandoor was gegaan met het voertuig van een omstander die was gestopt om te helpen. De auto werd even later teruggevonden in Westerzicht.

De politie verzoekt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do (29-5-2008 om 01:55)
Hey Vlissinger, ik reed toevallig net over 22:00 uur ook voorbij en schrok wel toen ik het zag. Gelukkig geen dodelijk ongeval. Vrij onmenselijk trouwens om door te rijden. Als je zomaar door rijdt, mag je best een flinke straf krijgen en een boete van 100.000 euro. Was het een jong slachttoffer?
Vlissinger (28-5-2008 om 23:33)
Ik reed toevallig net langs op m'n brommer. Was echt net gebeurd. Was al een hele groep mensen dus je zou zeggen dat er wel getuigen zouden zijn. En jah, de straat lag bezaaid met rotzooi van scooter en/of auto. Zullen zien, maar volgens mij komt die automobilist(e) niet ver.
Gehoord (28-5-2008 om 23:20)
De klap gehoord en een auto gezien die snel vandaar gereden kwam, heeft de politie geen auto onderdeel gevonden op de plaats des onheils?
Cookie-instellingen beheren