Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeval op Stoofweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 22-06-2008, 15.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval in Nieuwdorp is in de nacht van zaterdag op zondag een 23-jarige man uit de gemeente Borsele om het leven gekomen.


Het ongeval vond om tien over drie plaats op de Stoofweg. De man reed over de Stoofweg in de richting van 's-Heerenhoek toen zijn auto door nog onbekende oorzaak over de kop sloeg.

De man zat alleen in de auto en werd door de klap van het ongeval uit de auto geslingerd. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de toedracht van het tragische ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (22-6-2008 om 16:41)
De neef van mijn beste vriend.. Familie en vrienden heel veel sterkte !
Dre (22-6-2008 om 16:04)
Ik kende je nog van vroeger.. samen met jou op de basisschool gezeten.. ik heb je misschien al wel 10 jaar niet gezien maar dit verschikkelijke nieuws heeft me echt Diep geraakt. God zal over jou waken. Heel veel sterkte voor al zijn dierbare.. moge God jullie bijstaan by dit zware verlies.
Kelly (22-6-2008 om 15:19)
Wat verschrikkelijk! Ik wens de familie HEEL VEEL sterke toe!
Cookie-instellingen beheren