Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeval op dijk bij Stavenisse

Toegevoegd: 23-06-2008, 21.15 uur
Dodelijk ongeval op dijk bij Stavenisse
Door: Manfred Berrevoets
STAVENISSE - Bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Oudelandsedijk bij Stavenisse is maandagavond een 45-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen. Twee kinderen raakten zwaar gewond.


Het ongeval vond rond tien voor negen plaats op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse. De man botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Zijn 14-jarige dochter zat achterin de auto en kwam bekneld te zitten tussen de achterbank en de voorstoel. De brandweer heeft de 14-jarige uit de auto geknipt. Het slachtoffer is met botbreuken per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Een ander meisje dat ook in de auto zat betreft een 13-jarig meisje uit de gemeente Tholen. Dit slachtoffer is tijdens het ongeval uit de auto geslingerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Zeeland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem* (24-6-2008 om 15:57)
Je loopt op het schoolplein als je uit bent en je zegt tegen de twee slachtoffers: "Prettig weekend", verschrikkelijk als je dit dan hoort !
Zeeuwse (24-6-2008 om 11:02)
Heel erg triest als je dit hoort.ik wens zijn vrouw en kinderen en verdere familie heel veel sterkte toe.en ik hoop op een voorspoedig herstel van hun dochter
Tamara (24-6-2008 om 09:15)
Bij deze wil ik de fam ontzettend veel sterkte wensen met het verlies van deze man. De meisjes wens ik veel beterschap toe.
Sint annaland (24-6-2008 om 08:19)
Dan hoor je dit bericht wat erg we hebben er geen woorden in een week 2 vaders uit een klas overleden ik wens de fam., vrienden heel veel sterkte toe en zeker ook de leerkrachten en de kinderen van groep 6 van de Casembrootschool **
Annigje (24-6-2008 om 08:12)
Ik wil de fam, vrienden en bekende van deze man heel veel sterkte toewensen voor de komende dagen maar zeker ook voor de toekomst als het gemis ingeleefd moet worden. De meisjes wens ik een spoedig herstel.
Heleen (24-6-2008 om 07:54)
Ik wens de naaste familie heel veel sterkte toe in deze droevige dagen en hoop dat de meisjes snel thuis mogen komen. Wat jammer dat er weer zoveel nieuwsgierige mensen staan te kijken naar het leed van een ander.
Cookie-instellingen beheren