Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel enige tijd dicht

Toegevoegd: 01-07-2008, 22.28 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - De Westerscheldetunnel is dinsdagavond enige tijd volledig afgesloten geweest voor het verkeer.
 
Rond 21.30 uur ontstond een technische storing en hierdoor werden zowel de oost- als de westbuis volledig afgesloten voor het verkeer. De oostbuis was al afgesloten voor regulier onderhoud. Het verkeer moest daarom sowieso al tegelijkertijd door de andere buis.
 
Pas na een uur was de stremming voorbij en kwam het verkeer weer langzaam op gang. Rond 22.30 uur verwachtte de N.V. Westerscheldetunnel nog wel dat er files zouden ontstaan.
 
De oorzaak van het mankement is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Un zeeuw (2-7-2008 om 14:29)
Volgens mij zijn de veerdiensten vroeger nooit zo veel uit de vaart geweest , als nu de tunnelbuizen gesloten zijn. Kinderziektes??? na 6 jaar nog steeds? geloof er niks van.
Tom (2-7-2008 om 14:23)
Mijn collega die mij moest aflossen stond er ook voor. Helaas is de klantenservice (als je het zo kan noemen) maar bereikbaar in kantooruren zoadat je totaal geen informatie kan krijgen. Zowel niet op de site van de westerschelde tunnel als op de 112site.
Chris (2-7-2008 om 12:29)
Bij een calamiteit kunnen de operators van de WST inbreken op de 4 radiozenders die in de tunnel te ontvangen zijn om informatie te geven, veelal over het vluchten. Maar bij een incident als deze zal dat hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling zijn. Tegen de frustraties zou dat wel goed zijn...
Alexis (2-7-2008 om 10:31)
Ze moesten zo nodig de pontjes er uit gooien en dat mollegat graven.:( dicht gooien die handel en lekker weer met de pont met een potje koffie en een koek ,gezellig ff kletsen met de medemens ,want dat gebeurt niet zo vaak meer ....:(
Msj (2-7-2008 om 09:54)
Jullie moetten allemaal niet zoo zeuren !! :O Die mensen die daar werken kunnen toch ook niet weten wanneer er een storing is... een computer heeft ook wel eens storing. wees blij dat je er nog door mocht.. en dat je er niet de hele nacht in moest staan!
Therese (2-7-2008 om 09:05)
Wij stonden ook in file maar van 20.30 tot 21.30 uur. Toen ik bijna thuis was, kreeg ik een sms van de stremming! Maar waarom worden wij niet geinformeerd bij de tunnel? Ze kunnen toch een radiofrequentie gebruiken om iets mede te delen (wordt in de tunnel zelf wel gedaan).
Cookie-instellingen beheren