Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval in Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2008, 22.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdagavond een gewelddadige overval gepleegd. Dat heeft de politie vrijdagavond pas bekend gemaakt.


De bewoner van een huis aan de Jacoba van Beierenweg zag tussen 21.30 en 22.15 uur twee onbekende mannen op zijn oprit lopen. Hij liep hierop naar de voordeur. Op het moment dat hij zijn voordeur opende drongen de twee mannen de woning binnen.

Onder bedreiging van een wapen doorzochten ze de woning en namen de twee een onbekend geldbedrag weg. Van de overvallers ontbreekt vooralsnog elk spoor.



De politie verzoekt mensen die rondom het tijdstip van de overval twee mannen in de omgeving hebben gezien, of mensen die iets verdachts hebben gezien zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (12-7-2008 om 09:07)
Het is toch te gek voor woorden. En dan vinden mijn buurtbewoners overigens in Souburg het gek dat ik als alleenstaande vrouw van 33 jaar mijn voordeur vaak niet opendoe, als het belangrijk is weet men mij te contacteren. Laat die lui gaan werken voor hun geld, zoals de meeste fatsoenlijke burger.
Arjan (12-7-2008 om 08:30)
Het gaat lekker in Vlissingen...Sterkte er mee.
W. (12-7-2008 om 00:23)
Zijn de verdachte op scooters weggereden? ben namelijk rond die tijd in de buurt geweest en heb er twee scooters zien rijden met behoorlijk tempo.
Natascha (11-7-2008 om 23:23)
Het is ook aan te raden om niet open te doen als je niemand verwacht om die tijd. Maar voor de mensen die dit mee gemaakt hebben: sterkte, jullie zijn lijkt mij door een moeilijke en beangstigende tijd gegaan.
Cookie-instellingen beheren