Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groep mishandelt jongens op camping

Toegevoegd: 14-07-2008, 11.59 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Op een camping in Scharendijke zijn maandagnacht vier mannen aangehouden wegens het mishandelen van twee jongens.


De mannen, drie heren van 17, 18 en 21 jaar oud uit Maasland en een 19-jarige inwoner van Maassluis, hadden op de camping aan de Kuijerdamseweg een 17-jarige uit Leende en een evenoude jongen uit Dordrecht mishandeld.

Bij de 17-jarige uit Leende drong de groep zijn tent binnen. Vervolgens werd hij geslagen en geschopt. Hij hield daar een gekneusde knie aan over. De andere 17-jarige liep met enkele vrienden over de camping. Ook hij werd diverse keren geslagen en geschopt.

Er is voor zover bekend geen aanleiding voor de mishandelingen. De vier jongemannen zijn naar Torentijd gebracht en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (14-7-2008 om 12:47)
14 dagen torentijd lijkt me een goede remedie, vakantie voorbij en naar huis die handel
Cookie-instellingen beheren