Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Man rijdt met 186 over A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 14-07-2008, 12.00 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle is zondag aan het begin van de avond een man betrapt die flink te hard reed.


De man, een 25-jarige automobilist uit het Duitse Aken werd rond 18.15 uur aan de kant gezet. Hij reed vanuit de richting van Bergen op Zoom met een gecorrigeerde snelheid van 186 kilometer per uur over de weg.

Omdat de man dus maar liefst 66 kilometer te hard reed op een weg waar een maximumsnelheid geldt van 120 kilometer per uur moest hij ter plekke zijn rijbewijs inleveren.
 
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Susannah (14-7-2008 om 15:09)
Vaak worden onwillekeurige mensen het slachtoffer van zulke idiote wegpiraten. Rijbewijs nooit meer terug geven.
Corry (14-7-2008 om 14:22)
Vind ik niet meer dan terecht wij zijn ook ons rijbewijs kwijt als we te hard rijden gelijke monniken gelijke kappen. Is niet dat ze alles kunnen maken in de vakantie. Als er een ongeluk gebeurt met die hoge snelheid nemen ze ook onschuldige slachtoffers mee.
Jaap (14-7-2008 om 14:13)
Zulke mensen nooit meer laten rijden. Zoiemand zal je maar aanrijden en de gEvolgen zijn voor de slachtoffers of de nabestaanden... Nooit van zijn levensdagen meer in nederland laten rijden geef een toren hoge boete en verklaar die auto verbeurd.
Cookie-instellingen beheren