Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer takelt patient uit woning

Toegevoegd: 15-07-2008, 20.29 uur
Brandweer takelt patient uit woning
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft dinsdagavond een patiënt uit een woning aan de Nassaulaan in Middelburg getakeld.


Het opgeroepen ambulanceteam kon de patiënt niet via een trap of een lift naar beneden komen. Daarom werd een ladderwagen opgeroepen. Nadat deze was geïnstalleerd kon de patiënt, die zich op de bovenste verdieping van het complex bevond, naar beneden worden gehaald.
 
De ambulancedienst heeft de flatbewoner vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bv/d voorde (15-7-2008 om 21:48)
De brandweer moest mijn buurman uit de nassaulaan halen omdat de lift sinds vanmorgen 10 uur al kapot was en heel veel mensen die nodig hebben die dus vandaag gevangen zaten in het gebouw..
Minnetje (15-7-2008 om 21:15)
Wat ik op de foto zie lijkt het mij een nieuw complex te zijn. Dit zal dan wel vaker voor gaan komen als je bij nieuwbouw nog niet normaal door het ambulance personeel naar buiten gebracht kan worden.. Vaak worden dit soort woningen door 55+ betrokken.
Ventje (15-7-2008 om 20:47)
Een spiksplinternieuwe flat... Hebben ze niet van te voren kunnen bedenken dat er wel eens mensen met de ambulance eruit gehaald moeten worden. Dan hoeft de ladderwagen niet steeds te komen!
Cookie-instellingen beheren