Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 297 km

Gewelddadige overval in Vlissingen

Toegevoegd: 18-07-2008, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag een gewelddadige overval gepleegd. Dat heeft de politie vrijdagochtend bekend gemaakt.


De overval vond tussen 03.00 uur en 04.00 uur plaats in een woning naast een horecapand. Op dat moment lagen de 53-jarige eigenaar en zijn 52-jarig vrouw te slapen. De nachtrust van de twee werd bruut verstoord door twee mannen die de woning binnendrongen.
 
De overvallers zorgden er onder bedreiging van een wapen voor dat de twee mee moesten werken aan de overval. Er werd volgens de politie veel geweld gebruikt. De man werd geslagen en geschopt. Zijn vrouw kreeg ook klappen. De twee kwamen er zonder ernstig letsel vanaf. Ze hebben wel bloeduitstortingen en zwellingen.

De onbekende mannen hebben een onbekend geldbedrag uit de woning weggenomen. Van de daders ontbreekt vooralsnog elk spoor. De politie heeft nog geen signalement van de daders bekend gemaakt.

Het gaat overigens om de vierde overval binnen korte tijd op Walcheren. Drie daarvan werden echter gepleegd in Vlissingen. De politie ziet vooralsnog echter geen verband tussen de reeks overvallen. De politie heeft de zaken nog in onderzoek.
 
Zie ook:
- Gewapende overval in Zoutelande (13-07-2008)
- Weer gewapende overval in Vlissingen (13-07-2008)
- Gewapende overval in Vlissingen (11-07-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Minnetje (18-7-2008 om 12:39)
Wanneer worden ze daar boven in Den Haag eens wakker en word er wat gedaan aan al die overvallen en moorden etc. Het word tijd dat de grenzen weer gewoon grenzen worden zoals vroeger. Dan heb je er zicht op wie en wat er binnen komt. Nu wil ik niet zeggen dat het nu buitenlanders zijn, maar toch.
Patrick (18-7-2008 om 12:37)
De politie heeft nog geen signalement van de daders bekend gemaakt. Als ze een signalement van de daders hebben, kunnen zie die beter zo snel mogelijk bekend maken! Des te vlugger wordt dit tuig misschien herkend door iemand.
JSK (18-7-2008 om 12:11)
Moet je het probleem bij de politie zoeken? Volgens mij zit het probleem iets anders in elkaar. Wat dacht je van bij de politiek, die zeer zwak is met straffen. Dus geef niet de politie de schuld, die kunnen hier niks aandoen.
Gerrit (18-7-2008 om 12:02)
Is het u al opgevallen hoe vaak dergelijke berichtgeving voorkomt de laatste tijd? Dergelijke voorvallen worden schering en inslag. Het wordt tijd dat de politiek daar een gepast antwoord op formuleert want zoals het nu gaat, is maar weer eens de brave burger het slachtoffer van dat schorriemorrie.
Sjaak (18-7-2008 om 11:47)
Gaat lekker in Vlissingen de laatste tijd, overval na overval na moord, na geweldsdelicten.
Batman (18-7-2008 om 11:06)
Echt niet te geloven dit, politie grijp nou eens in! Klaag meer bij je leidinggevende als je niet genoeg kapitaal hebt om iets te kunnen doen. Dit kan toch niet zo doorgaan?
Cookie-instellingen beheren