Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Acht arrestaties bij City Party Middelburg

Toegevoegd: 27-07-2008, 19.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tijdens de City Party op het Hof van Tange in Middelburg zijn zaterdagavond acht personen aangehouden.


De City Party werd gehouden na afloop van de Danceparade door het centrum van de stad. De politie hield twee mannen aan wegens het bezit van softdrugs. Een ander werd opgepakt voor het bezit van harddrugs. Ook was er een vechtpartij die voor arrestaties zorgde.

De man met de harddrugs was een 23-jarige Rotterdammer. Hij had 79 XTC-pillen bij zich. Andere mannen die werden gepakt voor drugsbezit hadden kleine hoeveelheden speed en cocaïne bij zich. Het drugsbezit werd ontdekt bij de toegangscontrole van het terrein door beveiligingspersoneel.
 

Een 36-jarige Vlissinger is aangehouden wegens het te koop aanbieden van drugs op het evenemententerrein. Bij nader onderzoek bleek zijn koopwaar geen harddrugs maar vermoedelijk fijngestampte aspirine. De man is met een boete heengezonden.

Een 17-jarige jongen uit Arnemuiden werd van het festivalterrein verwijderd wegens betrokkenheid bij een vechtpartij. Hij verzette zich hevig en is hierop aangehouden. Een 25-jarige man, eveneens uit Arnemuiden, wilde de aanhouding voorkomen en is daarop ook aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburg (28-7-2008 om 12:41)
Waarom kunnen er ongelukken gebeuren met fijn gestampte apsprine als je dat neemt gebeurt er niks :P
Jerien (27-7-2008 om 23:07)
Ik vind dat wel leuk dat die persoon (vermoedelijk), asperine verkocht, je zal er iets minder high van worden dan van coke. En nog steeds die lui uit Arnemuiden, die ellendig lopen te doen, was al zo toen ik jong was en dat is echt al heel lang geleden.
Cerculair (27-7-2008 om 21:56)
Je verkoopt fijngestampte aspirine als drugs, krijgt een boete en mag naar huis. Voor het zelfde geld gebeuren er ongelukken. Wie weet hoeveel de persoon al verkocht heeft. Wordt hier niet te licht over gedacht? Ik vind het link, maar ja, zoiets wordt gewoon in Nederland.
Cookie-instellingen beheren