Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar misbruik meisje Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2008, 17.54 uur
Door: P.Z.C.
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik van een vierjarig Middelburgs meisje door andere kinderen van 4, 6 en 8 jaar.


Dat zou onlangs gebeurd zijn op of bij een locatie voor buitenschoolse opvang in Middelburg.

De afdeling jeugdzorg van de politie voert het onderzoek uit. Kinderopvang Walcheren, dat de buitenschoolse opvang verzorgt, onderzoekt de zaak ook en praat met de betrokken ouders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cynthia (31-7-2008 om 21:08)
Lijkt me dat de leidsters ipv koffie drinken en de kinderen lekker laten doen een beetje meer op de kinderen moeten letten.
Sjaan (31-7-2008 om 19:01)
Verschrikkelijk dat zulke dingen gebeuren. Geen woorden voor en dan op zo'n jonge leeftijd. Op die leeftijd hebben ze daar helemaal nog geen verstand van te hebben. Het zal straks wel zo zijn dat degenen die het gedaan hebben psychisch iets mankeren.
Cookie-instellingen beheren