Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 35 km

Gewonden bekneld bij ongeluk Kortgene

Toegevoegd: 08-08-2008, 20.19 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Provincialeweg in Kortgene zijn vrijdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Er was sprake van een beknelling.


Het ongeluk vond rond 15.25 uur plaats. Een 18-jarige automobilist uit Goes reed over de Provincialweg komende uit de richting van Geersdijk. Door onbekende oorzaak raakte hij in een bocht naar rechts in de slip en botste frontaal tegen een links in de berm staande boom.

De bestuurder van de auto en zijn drie inzittenden, een 17-jarig meisje uit Zierikzee, een 32-jarige vrouw uit Goes en een 29-jarige man uit Goes raakten allen gewond en zijn door de brandweer uit de auto gehaald.

De bestuurder, het 17-jarige meisje en de 32-jarige vrouw zijn per ambulance, met nog onbekende verwondingen, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 29-jarige man uit Goes is, tevens met nog onbekende verwondingen, overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Van de bestuurder van de auto is bloed afgenomen om te bepalen of hij onder invloed van alcohol was. Bij het ongeval zijn drie ambulances, een traumahelikopter en de brandweer ingezet. De auto raakte total-loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (10-8-2008 om 00:12)
Wat kunnen sommige mensen toch vreemd reageren. Alleen maar het negatieve inzien. Vind het al erg genoeg voor deze mensen dat dit gebeurt is. Als je niet precies weet wat er gebeurt is, hou dan gewoon je mond en meer dan sterkte wensen kun je niet doen.
Edwin (9-8-2008 om 15:51)
Ik ken de bestuurder en zijn vriendin persoonlijk. De bestuurder drinkt nooit het is een hele goede jongen. Het gezegde van pubergedrag of puberrijbewijs is onzin; het kan iedereen overkomen. Het is alleen rot als je de mensen zelf kent. Ik wens de ouders en famillie en vrienden heel veel sterkte.
H kleuns (9-8-2008 om 15:30)
Reactie op John. mensen met een puberrijbewijs moesten eigenlijk overal een snelheids beperking hebben voor 5 jaar kunnen ze misschien leren autorijden. Want snelheid is haast altijd de oorzaak.
H Kleuns (9-8-2008 om 15:20)
Reactie op Mo, Maar ik ook, het is een echt bravour figuur, hij kan wat een ander niet kan, met zijn puberrijbewiijs met alle gevolgen voor de medeinzittende. Dat er geen alcohol in het spel is zal blijken. Aan de weg ligt het niet zo anderen denken, want dan was ik allang verongelukt.
Read (9-8-2008 om 07:51)
Hoe gaat het nu met de mensen, weet iemand dat ? In ieder geval allen heel veel sterkte en spoedig herstel gewenst!
H Kleuns (8-8-2008 om 23:02)
Commentaar bij deze lijkt mij overbodig, ik ken deze weg als mijn broekzak, als je daar je roer niet recht kunt houden stop er dan maar mee. Het zoveelste geval, puberrijbewijs en misschien ook nog gedronken. Altijd weer jammer van de medeinzittenden.
Cookie-instellingen beheren