Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bevrijding na ongeluk in Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2008, 10.20 uur
Bevrijding na ongeluk in Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De brandweer heeft maandag twee slachtoffers bevrijd na een aanrijding op de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen.
 
Rond 09.40 uur schoot een auto over de rotonde. De twee inzittenden van de auto zijn door de brandweer uit de auto geknipt. Er was sprake van een gecontroleerde bevrijding; de personen zaten niet bekneld maar medisch gezien was het beter ze op een andere wijze uit de auto te halen.
 
Over het exacte letsel van de twee en de ernst daarvan is nog niets bekend. De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter A (11-8-2008 om 22:04)
Als je kijkt op de site van zeelandnet, staat dat de man is aangehouden omdat hij vermoedelijk MET OPZET de rotonde is opgereden.
Mh (11-8-2008 om 19:33)
Een rotonde hoeft per definitie niet gevaarlijk te zijn, alleen sommige mensen weten niet hoe te handelen bij en op een rotonde, kwestie van anticiperen.
Vonck (11-8-2008 om 19:13)
@ Dave: In dit geval raakt jou reactie kant noch wal, het gaat hier niet om een 'ongeluk' De inzittenden hadden een meningsverschil waarna de bestuurder met opzet vol rechtdoor via de 'broden' is gegaan. Maar kon je uit dit bericht niet opmaken..
Dave (11-8-2008 om 15:41)
Weer op een rotonde. Ik heb via deze site al vaker mijn mening gegeven over de gelogen veiligheid van rotondes, maar niemand gaf me gelijk. Voorstanders mogen nu weer over me heen vallen met pro-rotonde-propaganda, dit was mijn laatste reactie over dit soort kruisingen.
Cookie-instellingen beheren