Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Ernstig ongeluk bij sluis Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2008, 18.56 uur
Ernstig ongeluk bij sluis Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Nabij het sluizencomplex op de Buitenhaven in Terneuzen is maandag een ernstig verkeersongeluk gebeurd.


Rond 15.05 uur kwamen op bovengenoemde weg door nog onbekende oorzaak een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Meerdere ambulances, de traumahelikopter uit Brugge en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.
 
De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte de automobilist(e) niet gewond. De beide voertuigen raakten beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (12-8-2008 om 13:38)
Sinds rijkswaterstaat bezig is aan de zeewering van het sluizen complex komen de fietsers van alle kanten en dat is voor motorvoertuigen heel onovervoorzichtelijk.
Nelly (12-8-2008 om 13:27)
Het ligt niet altijd aan de motorrijders, maar soms ook aan het wegdek. Vooral losse steentjes die midden in een bocht liggen bijvoorbeeld.
Lien (12-8-2008 om 13:04)
Dit was toevallig niet de schuld van de motorrijder, maar van de automobilist.
Juan (11-8-2008 om 22:30)
Ik rijd er dagelijks met de fiets. en ik verzeker u, er gaan de komende maanden / jaren nog vele motorrijders tegen het asvalt. en het is niet alleen op de sluizen. Motorrijders neem uw verantwoordelijkheid.
Jojo (11-8-2008 om 20:37)
Vreselijk
K (11-8-2008 om 19:13)
Onbekende oorzaak? Iedereen die de plek kent weet dat daar slecht voorang gegeven wordt. Motorrijder reed rechtdoor automobiliste sloeg links af zonder goed te kijken en dan is het boem. Gebeurt helaas vaker. Sterkte en beterschap motorrijder en familie.
Cookie-instellingen beheren