Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond omgekomen bij ongeluk Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 12-08-2008, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

ELLEWOUTSDIJK - Bij een ongeluk met letsel op de Grindweg in Ellewoutsdijk is maandagavond een hond om het leven gekomen.


Rond 21.30 uur kwam een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele in botsing met een hond die plotseling uit de berm kwam rennen. De jongeman kon de hond niet meer ontwijken en reed het dier aan.

De bromfietser kwam daardoor ten val en brak zijn sleutelbeen. De hond heeft de aanrijding niet overleefd. De gewonde is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dotje79 (12-8-2008 om 20:21)
Tjonge wat een rottige gebeurtenis wens het baasje van de hond veel sterkte met het verlies van zijn maatje,wens de scooterrijder succes met herstellen van zijn verwondingen met alle respect mensen hou aub u hond aangelijnt in woonwijken en in de buurt van wegen zodat dit niet nog eens kan gebeuren
John (12-8-2008 om 18:18)
Zonde, maar horen honden niet aangelijnd te zijn? Net zo vervelend dat ze op het strand ook los lopen, ook al willen ze alleen maar 'spelen' als zo'n grote hond op jouw kleine hondje springt....
Cookie-instellingen beheren