Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Nat pak tijdens achtervolging in Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2008, 14.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft vrijdag een 16-jarige jongen een nat pak gehaald toen hij op de vlucht was voor de politie.


Agenten zagen de jongen, een 16-jarige Vlissinger, rond 21.20 uur op zijn gestripte bromfiets zonder verlichting rijden over het fietspad langs de Sloeweg. Toen de jongen de agenten zag, ging hij er als een speer vandoor.

Na een korte achtervolging konden de agenten de jongen laten stoppen waarna hij zijn bromfiets achterliet en er te voet vandoor ging. De jongen rende door de bosjes, stak de Sloeweg over en vluchtte verder richting Westerzicht. Hierbij moest hij door een sloot en een plas. In Westerzicht zagen agenten de jongen lopen. Ze herkenden hem aan zijn natte kleding.

Hij kreeg drie bekeuringen: één voor het niet dragen van een helm, één voor het rijden zonder kentekenplaat en één voor het rondrijden zonder verzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frits (16-8-2008 om 17:03)
Je mag slechts maximaal 3 boetes krijgen
Sheriff (16-8-2008 om 17:03)
Nee hoor. Het is tegenwoordig toch heel normaal wanneer de politie je iets vraagt/zegt om het dan juist niet te doen ??
Ed (16-8-2008 om 15:02)
En geen bekeuring voor het wegrijden na stopteken politie?
Cookie-instellingen beheren